Special Diamonds

Special Diamonds

....a legmagasabb minőségű gyémántok párosulnak a tökéletes kidolgozással...

A Karl Ékszernél a prémiumminőségű gyémántok párosulnak a tökéletes kidolgozással, hogy megalkossuk álmai luxuseljegyzési gyűrűjét.

Gyémántot választok
Egyedi gyémánt gyűrűk

Egyedi gyémánt gyűrűk

Fedezze fel a kiváló minőséget és a szenvedélyt!

Fedezze fel a kiváló minőséget és a szenvedélyt, amellyel Karl Zoltán minden egyes gyémántékszerét megalkotja. Legyen szó bármilyen fazonról vagy csiszolásról – az Ön által választott nemesfémből és gyémántból készítjük el páratlan ékszerét.

tovább olvasom

Egyedi gyémánt gyűrűk

Eljegyzési gyémánt gyűrűk

Eljegyzési gyűrűink mindegyike egyedileg készült kézműves ékszer, melynek kézbesítési ideje 3-4 hetet vesz igénybe. Válassza gyűrűjét platinából, 18 karátos rozé, sárga vagy fehér aranyból, vagy egy modern keverékhez válasszon két tónust.

... a gyémánt kiválasztása ugyan szubjektív döntésen múlik, de szükséges hozzá a jó ízlés, a tapasztalat és a folyamatos kutatás. A gyémántok ritkák, gyönyörűek és egyediek....

Egyedi gyémánt gyűrűk

Eljegyzési gyémánt gyűrűk

Egyedi gyémánt gyűrűk

Egyedi gyémánt gyűrűk

Eljegyzési gyémánt gyűrűk

1 ct Round D/IF GIA
A tökéletesen átlátszó ékkő páratlan ragyogása és fényszórása a briliáns csiszolásnak köszönhetően a legmagasabb szinten tud érvényesülni az 1 karátos gyémánt gyűrűben.

Kollekció
Kollekció

1 Ct G/VS1 GIA Emerald
A modern és a klasszikus, elegáns formavilágot ötvöző, smaragdra vágott gyémánt lépcsőzetes felületeivel rendkívül élénk fényhatással rendelkezik.

Kollekció megtekintése
Kollekció

1 Ct G/VVS2 Cushion GIA
A kivételesen sokoldalú cushion csiszolási forma lekerekített éleivel bájos finomságot és romantikus stílust kölcsönöz a gyémánt eljegyzési gyűrűnek.

Kollekció megtekintése
Kollekció

A gyémánt ára karátonként, továbbá szín, tisztaság és a csiszolás minőségének függvényében változik. Eljegyzési gyűrűink többféle formában és összeállításban, illetve egyedi igények szerint is megrendelhetőek.

Kollekció megtekintése
Kollekció

Gyémánt gyűrűk a Karl Ékszernél

Mi a Karl Ékszernél kizárólag magas minőségű, G színű, Vs1 tisztaságú, 1 karátos gyémánt gyűrűket kínálunk ügyfeleinknek. Művészi csiszolású drágaköveinkben egyesül tradíció és modernitás, stílus és elegancia. Válassza gyémánt eljegyzési gyűrűinket, és tegye felejthetetlenné párja élete legboldogabb napját!Gyűrűhöz gyémántot vagy drágakőhöz gyűrűt

1 karátos gyémánt gyűrűt kétféleképpen is rendelhet tőlünk: kiválaszthatja a tökéletes gyűrűt, majd ahhoz keresünk közösen egy meseszép gyémántot, vagy ha konkrét elképzelése van a gyémánt formáját, színét, csiszolását illetően, akkor magához a drágakőhöz választunk egy stílusában, formatervezésében is hozzáillő gyűrűt. Bármely opció mellett is döntsön, hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött biztosíthatjuk arról, hogy szakértelmünk legjavát nyújtjuk.1 karátos gyémánt gyűrűk – egyediség és luxusminőség

Páratlan szépségű, igényes kidolgozású 1 karátos gyémánt gyűrűink már számtalanszor szolgáltak szerelmi zálogként, megörvendeztetve ezzel mindkét felet a lánykérés napján. Mert a Karl Ékszer gyémánt gyűrűi nem csak a hölgyek számára jelentik egy dédelgetett álom beteljesülését, hanem az urak számára is különösen nagy jelentőséggel bírnak. Nincs annál csodálatosabb érzés, mint mikor szívünk választottját őszintén boldoggá tehetjük egy szikrázó szépségű gyémánt gyűrűvel.

Az ámulatba ejtő, egyedi tervezésű gyémánt ékszerek megalkotása számunkra nem csupán munka, hanem valódi küldetés is egyben. Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem éri be kevesebbel, csakis egy luxusminőségű ékszerrel! Nálunk nem csak a gyémántok, de ügyfeleink is egyedi bánásmódban részesülnek – vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogasson el hozzánk budapesti székhelyű üzletünkbe!